Florin Cîțu anunță noi reguli privind funcționarea restaurantelor

Florin Cîțu anunță noi reguli privind funcționarea restaurantelor

Florin Cîțu

Noi reguli privind funcționarea restaurantelor sunt anunțate de premierul Cîțu. Acesta a declarat că începând cu data de 1 Iunie, funcționarea restaurantelor nu va mai depinde de numărul celor infectați, ci va fi legată de numărul celor vaccinați. Astfel, în localitățile cu o rată mare de vaccinare, restaurantele ar putea fi deschise în proporție de 30%-40%. Cîțu a vorbit și despre anumite relaxări ale măsurilor începând cu aceeași dată, depinzând de asemenea de rata de vacciinare.

„Cred că putem să discutăm după 1 Iunie de unele măsuri de relaxare. Masca – nu cred că este momentul, în spațiul public. Putem să discutăm de evenimente unde oamenii sunt vaccinați, putem să discutăm de restaurante care, de exemplu, să nu mai fie legate de rata de incidență dacă tot personalul dintr-un restaurant este vaccinat”, a declarat Florin Cîțu.

De asemenea, premierul a făcut referire și la turism, legând și acest domeniu de rata de vaccinare: „Acum putem să vorbim de altfel de turism în această vară dacă ne vaccinăm”.

La această dată, funcționarea restaurantelor, cafenelelor, barurilor și a altor agenți economici este restricționată dacă în localitatea respectivă rata de infectare depășește 3 cazuri la mie de locuitori.Categorii:Diverse, Noutăți

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: