Zile grele pentru PNL

Zile grele pentru PNL-iști. Dacă în parlament sunt ocupați cu sancționarea Dianei Șoșoacă, iar în guvern se ceartă cu USR-iștii, în media nu trece o zi fără o știre negativă despre liderii partidului.

Totul a început luni, când achiziția celor de la PNL, fostul PSD-ist Mihai Chirica, a fost ținut de procurori la interogatoriu până la 4 dimineața, acesta scăpând cu greu fără o măsură luată de procurori împotriva sa. Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, ar fi fost la curent cu anumite ilegalități produse chiar la primăria pe care o conduce. Acesta ar fi refuzat să informeze organele de control și astfel a căpătat calitatea de suspect. Din păcate pentru el și conducerea PNL-istă, aceasta nu este prima problemă cu legea pe care fostul socialist transformat în liberal o are.

Apoi, ca să fie circul complet, în paralel cu respingerea bugetului primăriei de către aliații USR-iști, un alt liberal de frunte a aflat că a fost pus sub control judiciar. Este vorba chiar despre șeful liberalilor din Iași, fostul ministru al mediului în guvernul Orban, Costel Alexe. Acesta, spun procurorii, ar fi pretins mită 22 de tone de tablă pentru a emite gratuit certificate de emisii de gaze. El ar fi făcut acest lucru chiar în vremea când guvernul din care făcea parte le cerea românilor sacrificii din cauza pandemiei. Astfel, întreaga conducere liberală din județul Iași se luptă cu procurorii pentru libertate, în loc să se lupte pentru cetățeni.

Costel Alexe și Mihai Chirica; Foto:Agerpres

Cireașa de pe tort a fost pusă de un alt liberal, Ben-Oni Ardelean (foto jos), deputat de Timiș. Deși apropriat de cultele religioase, acesta pare mai degrabă un reprezentant al libertinajului. El a fost surprins în trecut alături de o tânără despre care s-a spus că ar fi amanta acestuia. Acum, deputatul liberal a călcat din nou în străchini, fiind depistat băut la volan de un echipaj de poliție din București. Dacă cei doi liberali de la Iași au spus că sunt nevinovați, Mihai Chirica declarând chiar că cei din primărie ar fi anunțat procurorii, adică exact ceea ce l-au acuzat anchetatorii că nu ar fi făcut, Ben-Oni Ardelean a anunțat că nu ar fi băut nimic înainte de a se urca la volan. Acesta spune că de vină ar fi, atenție, niște pastile de inimă pe care le-ar fi luat înainte de a a fi oprit în trafic. Indiferent de scuzele ridicole pe care le găsesc liberalii, un lucru este clar, sondajele care arată cum electoratul lor migrează spre alte partide, trebuie să aibă un sâmbure de adevăr.

Deputatul PNL, Ben-Oni Ardelean


Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: