Incredibil! Franța aproape de un război civil

Sunt vremuri tulburi în Hexagon! Armata Franței nu mai suportă politicile stângiste care duc republica spre extincție și amenință cu o posibilă lovitură de stat. Iată unde s-a ajuns, vorbim chiar de Franța, una dintre cele mai dezvoltate țări ale occidentului. Motivul nemulțumirilor este legat de hoardele de migranți sosiți ilegal de pe continentul african care sufocă spiritul liber cu care poporul francez era obișnuit.

Politica impusă de Berlin Europei a dus la multe mișcări de stradă pe tot continentul, mișcări care s-au transformat în partide ce vor să schimbe paradigma politică actuală. În Franța, cea care l-a înfruntat pe Emmanuel Macron în turul 2 al alegerilor prezidențiale, Marine Le Pen, crește în sondaje și mulți spun că la următoarele alegeri va căștiga fotoliul de la Palatul Elysee.

Totuși, evenimentul din Franța este unic în Europa, nicăieri altundeva reprezentanți ai armatei nu au mai intervenit atât de brutal. În același timp, trebuie să fim conștienți că în Franța situația este mult mai delicată în comparație cu restul Europei. Este așa și din cauza trecutului colonialist care a atras foarte mulți locuitori africani de religie musulmană încă de la jumătatea sec. XX.

S-a ajuns astfel la o situație de neacceptat. Sunt cartiere în Paris unde chiar și poliției îi este greu să intervină. În aceste locuri domnește o atmosferă de frică în care legile statului sunt suspendate și locuitorii trăiesc după propriile reguli. Tot din aceste zone au plecat și mulți dintre teroriștii musulmani care au întristat Franța cu desele atacuri sinucigașe. Dacă la început s-a crezut că aceste lucruri se vor rezolva, acum cetățenii francezi sunt din ce în ce mai speriați și vor să se lepede cu orice preț de politicile conducătorilor lor.

În acest context, peste 1100 de cadre ale armatei (printre ei generali în rezervă) au semnat o scrisoare adresată clasei politice franceze. Scrisoarea a fost publicată chiar în ziua în care se împlinesc 60 de ani de la puciul eșuat al unor generali care opuneau retragerii Franței din Algeria, această dată fiind modalitatea prin care militarii atenționează că ar putea încerca același lucru. Mai mult, scrisoarea se încheie făcând referire la un posibil război civil și victime omenești de care actualii politicieni sunt vinovați. Dacă cei aflați la putere au condamnat ferm scrisoarea, Marine Le Pen le-a ieșit în întâmpinare generalilor și i-a chemat alături de ea.

Sfârșitul scrisorii: „Se vede foarte clar că nu mai este timp pentru tergiversări, altfel este războiul civil cel care va duce mâine la terminarea acestui haos în creştere; iar pentru morţii care vor fi cu miile, voi sunteţi răspunzători.”

Textul integral al scrisorii:

Domnule Preşedinte

Doamnelor, domnilor miniştri

Doamnelor, domnilor parlamentari​

Situaţia este gravă, Franţa este în pericol, mai multe primejdii mortale ne ameninţă. Noi, care suntem soldaţi ai Franţei, chiar în rezervă fiind, nu putem rămâne, în condiţiile actuale, indiferenţi faţă de soarta frumoasei nostre ţări.

Steagurile noastre tricolore nu sunt doar o bucată de pânză, ele simbolizează tradiţia celor care, de-a lungul timpului, indiferent de culoarea pielii sau de credinţele lor, au fost în serviciul Franţei şi şi-au dat viaţa pentru ea. Pe aceste steaguri sunt brodate cu litere de aur cuvintele «Onoare şi Patrie». Astăzi este onoarea noastră care ne face să denunţăm dezintegrarea ne care afectează puternic patria.

– Dezintegrare care, prin intermediul unei forme de antirasism, are un singur scop: să creeze pe teritoriul nostru o stare de teamă, chiar de ură între comunităţi. Unii vorbesc astăzi despre rasialism, indigenism şi de teorii decoloniale, dar, cu ajutorul acestor termeni, aceşti partizani fanatici şi plini de ură vor să declanşeze războiul rasial. Ei ne dispreţuiesc ţara, tradiţiile, cultura, şi vor să o dizolve, smulgându-i trecutul şi istoria. De aceea atacă, folosindu-se de statui, foştii eroi militari şi civili, prin analiza unor afirmaţii vechi de multe secole.

– Dezintegrare care, împreună cu islamismul şi cu bandele de cartier, duce la enclavizarea multor zone ale ţării, care se transformă în teritorii supuse unor dogme care sunt contrare Constituţiei noastre. Însă orice Francez, indiferent de credinţa sau de necredinţa sa, se află acasă oriunde în Hexagon; nu se poate şi nu trebuie să existe niciun oraş, niciun cartier unde legile Republicii să nu se aplice.

– Dezintegrare, căci ura a fost mai puternică decât fraternitatea, în timpul mitingurilor la care puterea a utilizat forţele de ordine ca agent auxiliar şi ca ţap ispăşitor, în faţa francezilor îmbrăcaţi în veste galbene, care îşi exprimau nemulţumirile. În acelaşi timp în care indivizi infiltraţi şi mascaţi au distrus magazine şi au ameninţat aceleaşi forţe de ordine. Aceştia din urmă nu au făcut decât să aplice ordinele, uneori contradictorii, date de către voi, guvernanţii.

Pericolele cresc, violenţele se înteţesc pe zi ce trece.  Cine ar fi prevăzut, acum 10 ani, că într-o zi un profesor va fi decapitat la ieşirea din gimnaziu? De aceea noi, slujbaşi ai Naţiunii, care am fost mereu gata să ne punem viaţa garanţie a legământului nostru, aşa cum ne cereau exigenţele statutului militar, nu putem să rămânem spectatori pasivi ai acestor evenimente.

Conducătorii ţării noastre trebuie, de asemenea, să-şi găsească urgent curajul necesar pentru distrugerea acestor pericole. Pentru aceasta, trebuie doar să aplice cu fermitate legile deja existente. Nu uitaţi că, la fel ca noi, marea majoritate a concetăţenilor noştri sunt exasperaţi de ezitările şi de tăcerile voastre vinovate.

Aşa cum a spus cardinalul Mercier, primat al Belgiei – «Atunci când prudenţa este peste tot, curajul nu este nicăieri». Prin urmare, doamnelor şi domnilor, ajunge cu amânările, situaţia este gravă şi este enorm de lucru; nu pierdeţi timpul şi să ştiţi că noi suntem gata să susţinem politicile care au în vedere salvarea naţiunii.

Dacă, dimpotrivă, nimic nu se întâmplă, laxismul va continuă să se răspândească implacabil în societate şi va produce, în cele din urmă, o explozie şi intervenţia colegilor noştri activi, într-o misiune periculoasă de protejare a valorilor civilizaţiei noastre şi de salvare a compatrioţilor de pe teritoriul naţional.

Se vede foarte clar că nu mai este timp pentru tergiversări, altfel este războiul civil cel care va duce mâine la terminarea acestui haos în creştere; iar pentru morţii care vor fi cu miile, voi sunteţi răspunzători.”Categorii:Diverse, Externe

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: