Efortul extraordinar al suporterilor dinamoviști are rezultate, Dinamo învinge Viitorul

Victorie importantă pentru câini la malul mării. După ce în meciul trecut au înfrânt F.C. Voluntari cu 2-0, dinamoviștii reușesc să câștige încă 3 puncte și în fața Viitorului. Astfel, echipa din Ștefan Cel Mare ajunge la doar 2 puncte de ultima echipă care scapă și de emoțiile barajului. Chiar dacă au dominat în prima repriză, iar apoi au condus cu 2-0, dinamoviștii au avut mari emoții după golul de 2-1 marcat de Jo Santos. Pentru Dinamo au marcat Jonathan Morsay și Raul Albentosa.

Se pare că venirea lui Dusan Uhrin Jr. a fost de bun augur și suporterii dinamoviști pot spera că acesta va salva clubul de la dezastrul pe care mulți îl credeau inevitabil. Alături de ei sperăm și noi, fotbalul românesc a fost distrus și azi cu greu mai găsești o echipă de tradiție acolo unde îi este locul.

Dinamo nu este pentru Liga 2, nu poate fi datorită suporterilor incredibili, suporteri unici în lume. Iar istoria incredibilă a clubului este un alt motiv pentru care cu toții ar trebui să ne dorim un Dinamo puternic în prima ligă. Așadar le urăm noroc câinilor la următorul meci, iar pe suporterii lui Dinamo care încă nu au făcut-o, îi îndemnăm să ia parte la istoria scrisă de ceilalți suporteri și să se alăture programului DDB, mai jos linkul programului DDB:

https://www.programddb.ro/

Site-ul celor de la DDB


Categorii:Sport

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: