George Simion – inamicul numărul 1 al Moscovei

George Simion după ce Adrian Severin a încercat să confiște un miting AUR.

Despre George Simion s-au spus multe, atât înainte de a intra în politică, dar mai ales după momentul ultimelor alegeri parlamentare. Acesta a fost numit în fel și chip de oamenii care se pretind a fi niște somități doar pentru că au meritul de a face parte din vechile partide. Astfel, pentru că ar fi un partid extremist, după ce a produs marea surpriză din 6 Decembrie 2020, unii au declarat chiar că AUR-ul ar trebui scos în afara legii. Declarația șocantă și profund antidemocratică îi aparține lui Andrei Muraru, un ins îndoit de spate, executant mediocru al ordinelor venite de mai sus. Problema aici este că Muraru a făcut aceste declarații din postura de membru al guvernului, ceea ce arată cât de jos a ajuns această clasă politică și presa care o servește necondiționat.

Pe lângă faptul că ar fi extremist, despre Simion s-au spus multe alte grozăvii, unele chiar penibile, ba chiar au fost și inși care i-au pus în discuție orientarea lui sexuală.

Dar de departe cea mai ridicolă acuzație este aceea care spune că acesta ar fi omul Rusiei. Acest fapt este demontabil în doar câteva rânduri, enumerând doar câteva dintre acțiunile întreprinse de acesta în ultimii 10 ani, când a fost în linia întâi în Basarabia reprezentând interesele românești. Acest fapt l-a pus în contradicție clară cu interesele Federației Ruse, care nu susține ideea reunificării celor două state românești. De la această acuzație au pornit și zvonurile mincinoase cum că Simion și partidul său ar fi anti NATO sau anti UE. Aceste acuze sunt făcute în general de oameni fără coloană vertebrală, inși cărora le este imposibil să priceapă că există oameni care au curajul de a nu fi doar o slugă sinistră, ei neînțelegând că atunci când vrei să repari ceva ce nu funcționează nu înseamnă că ești și împotrivă. Un alt motiv pentru aceste acuzații este că partidul lui Simion este unul conservator, adică împotriva curentului de stânga, mult mai prezent în Uniunea Europeană azi.

Dar îl fac aceste lucruri prorus? Oare cei ce guvernează Polonia și cu care George Simion colaborează sunt și ei proruși? Cât de rău intenționat sau cât de bine plătit poate fi cineva care să susțină aceste aberații? Se știe despre acest partid că este unul dintre cele mai antirusești din Europa, iar despre poporul polonez se cunoaște bine faptul că detestă Rusia din motive istorice.

George Simion în Polonia

Iar dacă aceste lucruri nu sunt de ajuns, mai ales că cei care fac acuzația nu au adus și vreo dovadă, cred că aceste declarații făcute de Simion după ce a ajuns în parlament sunt de natură de a convinge pe oricine că nu există acele legături despre care vorbesc Murarii și Mândruții, reprezentanți ai unei clase politice care nu a reușit nimic, precum si ai presei care a slujit cu capul plecat.

„Trebuie să condiționăm fiecare sprijin acordat peste Prut de primirea unor pachete de acțiuni, pe care statul român să le controleze în firmele de stat de acolo. Trebuie să fim implicați economic, chiar dacă asta va atrage o opoziție din partea Moscovei. La război ca la război! Trebuie să ne luptăm cu Moscova! Din păcate, rușii sunt un popor civilizat mai târziu. Ei nu înțeleg decât dacă le dai una peste bot” – declarațiile lui George Simion despre Rusia pentru Libertatea.

La sfârșit ar mai fi ceva de adăugat, anume faptul că nu George Simion este cel care execută orbește ordinele venite de la Berlin, un Berlin care, la fel ca în anii premergători celui de-al doilea război mondial, are multe afaceri cu Moscova care afectează o mare parte a Europei.Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , , , , , , ,

2 răspunsuri

 1. Dl. Severin a semnat tratatul extrem de pagubos cu Ucrainienii.
  In prezent sunt desfiintate scolile cu predare in limba romana.
  Ucrainienii trebuiau sa ne recunoasca pe noi urmasii de drept ai teritoriului luat cu japca , din Moldova , NU NOI PE EI.
  Asta a facut Severin, un trafator al intereselor nationale.
  Ucrainienii au devenit stapini pe un teritoriu care nu le-a apartinut niciodata.
  Asa cum si-au luat rusii teritoriile inapoi , asa trebuia sa procedam si noi.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: