Călin Balabasciuc, deputat AUR: despre vaccin si administrarea acestuia copiilor

Călin Balabasciuc, cel mai tânăr parlamentar al AUR și președintele organizației de tineret a partidului explică cum văd cei de la Alianța pentru Unirea Românilor procesul de vaccinare. El a scris într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, că partidul din care face parte nu este împotriva vaccinării atât timp cât nu este obligatorie și este respectată dorința individuală a fiecăruia.

Dar vaccinarea copiilor, spune tânărul deputat, este o greșeală. Principalele argumente ar fi că vaccinurile administrate azi micuților au trecut prin foarte multe teste care au durat mai mulți ani. În schimb, vaccinul anti-Covid nu ar fi la fel de sigur și nici nu este necesar deoarece sunt extrem de rare cazurile în care cei mici fac forme grave ale bolii.

Astfel, președintele organizației de tineret clarifică poziția partidului legată de vaccin, anume că nu sunt împotriva lui. Aceștia sunt împotriva obligativității vaccinului, dar și împotriva administrării lui celor mici.

Mai jos postarea deputatului Călin-Constantin Balabsciuc:

Călin-Constantin Balabasciuc

„Noi, cei din partidul AUR, vrem să ne facem clar înțeleși: nu ne opunem vaccinării adulților, câtă vreme ea respectă libertatea individuală de alegere și nu este impusă cu forța. Dar nu putem fi de acord ca un vaccin creat în câteva luni și despre care nimeni din lumea științifică nu se poate lăuda că știe totul, să fie administrat copiilor noștri. Da, poate că vaccinul are efecte benefice imediate și reduce mortalitatea la categoriile vulnerabile – bătrâni și persoane adulte cu comorbidități. Dar acesta nu este un motiv ca el să fie administrat automat și tuturor copiilor – cu atât mai mult cu cât studiile științifice au demonstrat că ei fac EXTREM DE RAR forme grave ale bolii.

Toate vaccinurile administrate astăzi copiilor au fost testate ani de zile și introduse în schemele de vaccinare naționale doar după ce s-a dovedit că efectele lor adverse pe termen lung sunt minore. Cine are interes ca un vaccin făcut în grabă, și încă printr-o tehnologie de manipulare genetică ale cărei consecințe lumea științifică nu le poate nici măcar bănui, să fie administrat, fără discernământ, și copiilor?

De aceea, facem un apel către guvernanții români: încetați experimentele dictate din afară! Și în egală măsură ne adresăm părinților din România: nu vă lăsați copiii să fie cobai într-un test de laborator al cărui singur efect cert, pe termen scurt, este îmbogățirea unor șmecheri, dar ale cărui efecte pe termen lung s-ar putea să le regretați și voi, și copiii voștri nevinovați…

Copiii din liceele militare sunt vaccinați la comandă cu acceptul și susținerea ofițerilor! E scandalos și în același timp iresponsabil!”Categorii:Diverse, Noutăți

Etichete:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: