Deputat AUR: Fábián Gyula, fost procuror acuzat de simpatii extremiste va fi noul Avocat al Poporului

UDMR-ul va obține din nou o funcție importantă în stat. Așa cum am fost obișnuiți în ultimii 31 de ani, partidele noastre cedează, de dragul puterii, cerințelor maghiarilor. Acum, se pare că a venit timpul ca funcția de Avocat al Poporului să fie cedată UDMR-iștilor.

„Miercuri, 17.06, în Parlamentul României a avut loc o veritabilă execuție politică: Renate Weber a fost demisă de coaliția PNL-USRPLUS-UDMR, între altele, și pentru că s-a opus în dese rânduri restricțiilor absurde și cu impact economic, social și emoțional profund, impuse de guvernele Orban și Cîțu pe timpul pandemiei.

Ciprian-Titi Stoica, deputat AUR

Nu am fost niciodată de acord cu pozițiile în sprijinul „corectitudinii politice” luate de-a lungul anilor de doamna Weber, dar nu putem fi de acord nici cu această răzbunare a actualei Puteri, care împrumută, iată, metehnele pesediste și schimbă oameni din funcții doar pentru a oferi aceste funcții sinecuriștilor camarilei de la guvernare.

Și mai grav este faptul că, potrivit înțelegerii încheiate în coaliție, în locul Renatei Weber va fi numit un reprezentant al UDMR, cel mai probabil Fábián Gyula, un fost procuror acuzat în trecut de presă că ar fi „amicul extremiștilor maghiari”, a declarat Ciprian-Titi Stoica, deputat AUR.

Noi, cei de la Conservatorul.com, dorim să îi felicităm pe maghiari care de 31 de ani reușesc, cu doar 5%, să fie mereu la conducerea statului român. Poate ar trebui să învățăm de la ei, deoarece acești oameni chiar știu să obțină drepturi pentru cei care îi reprezintă. Vedem acest lucru și din puterea premierului maghiar care ține Europa în șah oricând nu este de acord cu deciziile birocraților de la Bruxelles.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , , , , ,

1 răspuns

  1. E bun pentru PSD, aliatul cel mai dorit de UDMR.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: