Comisia Europeană, atac mârșav la adresa Ungariei

„Această lege pune homosexualitatea pe picior de egalitate cu pornografia. Această lege folosește protecția copiilor, căreia îi suntem dedicați cu toții, ca o scuză pentru a discrimina oamenii din cauza orientării lor sexuale. Această lege este rușinoasă. Contrazice profund valorile fundamentale ale Uniunii Europene, protecția minorităților, demnitatea umană, egalitatea și respectarea drepturilor omului. Dacă Ungaria nu pune lucrurile la punct, Comisia va folosi puterile cu care este învestită în calitate de garant al tratatelor”, a spus von der Leyen în plenul Parlamentului European, la Strasbourg.

Astfel, Ungaria condusă de premierul conservator Viktor Orban, primește un nou avertisment, practic o amenințare. După ce în cursul zilei de azi, pupila lui Macron, Cioloș a anunțat că PNRR-ul destinat Ungariei ar fi „suspendat”, a venit rândul cucoanei cocoțate în vârful Europei să amenințe un stat independent cu represalii în cazul în care acesta nu se conformează ideilor trăsnite pe care le scuipă birocrații de la Bruxelles.

Cu toate că politica nebună dusă de Uniunea Europeană a dus la Brexit, la creșterea incredibilă a unor politicieni precum Le Pen în Franța, sau partidul conservator PIS în Polonia, tolomacii care conduc azi Europa nu se dezmint și luptă cu toate forțele împotriva celor care nu gândesc ca ei.

Uneori, te întrebi dacă nu cumva acești nebuni sunt de fapt agenții Rusiei, ei fiind singurii care distrug UE în fiecare zi prin aceste amenințări penibile. Ba mai mult, premierul olandez, Rutte, a avut nesimțirea și totala lipsă de diplomație, încât a mers până la a cere Ungariei să părăsească UE doar pentru că această țară nu dorește ca ideologia LGBTQ să pătrundă în școli. Asta în timp ce în Vest, tot mai mulți părinți rămân fără copii doar pentru că au curajul de a-i educa pe aceștia în spiritul valorilor creștine.  

Totuși, guvernul ungar, prin vocea lui Gergely Gulyas, șeful de cabinet al premierului ungar, a respins ultimatumul nesimțit dat de Bruxelles.

„Eforturile Bruxelles-ului de a permite activiștilor LGBTQ să intre în școli și creșe sunt în zadar. Nu suntem dispuși să facem asta”, a declarat acesta.

În tot acest timp, Cioloș sare și el la gâtul Ungariei și cere respingerea PNRR-ului în timp ce țara care l-a trimis în Parlamentul European, România, are PNRR-ul amânat pentru toamna viitoare și astfel rămâne din nou în urma celorlalte state europene.Categorii:Diverse, Externe, Noutăți, Politică

Etichete:, , , , , , ,

2 răspunsuri

  1. Bravo lui, măcar mai sunt conducători care gândesc normal. In școală nu are ce căuta așa ceva. Copiii nu trebuie sa învețe cum se fut doi poponari sau doua lesbiene. Cine vrea așa ceva in școală, este pur și simplu un dezacsat mintal, un satanist. Uniunea europeană este o mizerie. Toate statele membre care au luat bani de la UE, trebuie sa accepte ordinele lor. Nu dau bani degeaba că pe pasa lor de dezvoltare, nu!!! UE nu este ceea ce pare, la fel cum nici guvid19 nu este ceea ce pare.

    Apreciază

  2. La ce ne trebuie acest funcționar “ avocatul poporului”? Puteți sa ne dați niște exemple de ce ar fi făcut pentru s aduce careva foloase acestui popor?
    Ca s-a vorbit de ei doar de rău, însă ridica salarii ehhhe!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: