Orban, atac dur la adresa lui Cîțu: “Să le ceară scuze românilor”

După ce în spațiul public a ieșit informația că Florin Cîțu a făcut pușcărie în Statele Unite, președintele PNL și contracandidatul acestuia la cea mai înaltă funcție în partid, iese cu un atac dur la adresa premierului.

Acesta îi cere lui Cîțu să își ceară scuze în fața românilor pentru că nu a fost onest în legătură cu acest eveniment “întunecat” din trecutul său. Mai mult, Ludovic Orbán așteaptă si el scuze deoarece nu ar fi fost informat de premier când “l-a susținut pentru cele mai înalte funcții în stat”.

Mai jos redăm întreaga postare a președintelui PNL:

“Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca, în următoarea declarație publică, să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui.
Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat.”Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: