Incredibil! Apare un nou dosar pentru Florin Cîțu

Fiind deja în dificultate deoarece s-a aflat că în urmă cu 20 de ani a făcut pușcărie în SUA pentru că a condus băut, Cîțu mai primește o lovitură. În spațiul public au apărut informații despre un alt dosar deschis in SUA pe numele său.

Se pare că de această dată, Cîțu ar fi fost acuzat că a înșelat o bancă. Acesta ar fi împrumutat peste 6000$ de la o bancă americană, bani pe care premierul nu i-a mai returnat niciodată.

Mai mult, chemat în repetate rânduri la proces, Florin Cîțu nu s-a prezentat niciodată. În aceste condiții, după mai multe amânări cauzate de faptul că Florin Cîțu nu era de găsit, compania care se ocupa de recuperarea creditului respectiv, a renunțat să meargă mai departe.

Astfel, premierul României figurează în prezent cu datorii de mii de dolari la o bancă americană. Așadar, după ce am aflat că la vârsta de 28 de ani a fost prins mangă la volan și a făcut pușcărie pentru acest lucru, acum aflăm că cel care conduce guvernul României a-a ocupat și cu găinării mărunte atunci când a locuit în SUA.

Într-o notă amuzantă, românii au început să facă haz de necaz și Internetul a fost plin de Glume referitoare la adresa premierului care a făcut pușcărie din cauza băuturii . Mai jos vă prezentăm un dintre ele. Aceasta îl taxează și pe Iohannis, care a avut o ținută nepotrivită la o festivitate dedicată marinarilor:Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: