Deputat USR susține că există imagini cu Florin Cîțu consumând droguri

Aflat în platoul Realității TV, deputatul Emanuel Ungureanu l-a atacat dur pe Florin Cîțu. Acesta a spus că guvernul nu performează și că există voci la vârful USR care cer ieșirea de la guvernare.

Mai mult, Ungureanu a spus că există imagini cu actualul premier consumând droguri.

,,Știu că domnul Cîțu ar fi consumat droguri, se aude acest lucru, dar probabil că va ieși Rareș Bogdan și va zice că și el și echipa câștigătoare a consumat droguri și că ce mare lucru. Cea mai importantă dovadă este declarația lui Cîțu. Dacă m-ați întreba pe mine, v-aș spune categoric nu. Dacă Cîțu a fost întrebat de un reporter, a răspuns afară ninge. Aceasta este confirmarea din punctul meu de vedere fără echivoc că domnul Cîțu a consumat droguri, dacă el nu a negat clar. Am informații că sunt oameni care cunosc circumstanțele și chiar ar fi imagini care îl descriu pe domnul Cîțu în această ipostază”, a declarat acesta.

Printre altele, deputatul USR a recunoscut că partidul său a avut un rol major în nominalizarea lui Cîțu pentru funcția de prim-ministru.

„Mie îmi pare rău că i-am dat votul domnului Cîțu, că el nu a ajuns premier în urma unui concurs de frumusețe. El a fost votat, este premierul USR PLUS, PNL și UDMR. Noi regretăm amarnic votul dat domnului Cîțu ca premier și domnul Orban a spus corect că un rol determinant l-am avut noi. Noi vrem să spălăm țara de el și căutăm soluții în acest sens. Nu pot să spun mai multe, dar căutăm o cale. Nu putem vota o moțiune a PSD și noi nu avem destule voturi ca să depunem o moțiune singuri.”, a adăugat acesta.Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. D-le Ungureanu,am aderat la USRPLUS fiind convinsa ca este compus din insi educati,cu un moral ridicat,adica deasupra „rezidurilor’din partidele vechi.Comportametul de ‘țața barfitoare’va situeaza in rindul acestor indivizi.
    Nu agreez declaratiile d-voastra lipsite de dovezi,adica asa zise’am auzit,cica se spune,etc.
    Este scirboasa aceast.a atitudine,de fapt,voiam sa zic altceva,ma tem insa ca ma blocheaza din nou ,”prietenii mei intimi”de la Facebook Romania!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: