Membrul AUR prins cu “iarbă” în parlament anunță că își dă demisia din toate funcțiile

Mircea Gheorgheosu, membru AUR și angajat al senatului a fost prins încercând să introducă în parlament un pliculeț cu 2 grame care ar conține canabis.

Angajații SPP l-au percheziționat pe acesta și în urma descoperirii pliculețului suspect, au anunțat poliția. Polițiștii au confiscat substanța și au trimis-o la laborator.

În urma acestui scandal, Gheorgheosu a anunțat că își dă demisia din funcțiile deținute la parlament și partid. Acesta a spus că rămâne alături de foștii colegi și le urează acestora succes.

„Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui”, a spus acesta printr-o declarație de presă transmisă Agerpres.

„Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată. Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi, mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu”, a adăugat acesta.

Întrebat despre acest episod, liderul partidului, George Simion, a spus că așteaptă rezultatele anchetei. Acesta a adăugat că sigur nu va fi propunea AUR pentru funcția de prim-ministru, făcând referire la informațiile potrivit cărora ar fi imagini cu Florin Cîțu când se droghează.

Președintele Senatului, Anca Dragu, a transmis că AUR trebuie să ia măsuri în acest caz și că va discuta acest caz în Comisia de disciplină.

„Ieri, la controlul regulamentar pentru accesul în clădirea Parlamentului, un angajat de la grup parlamentar AUR a fost depistat cu substanțe interzise asupra lui, a fost reținut și predat poliției și este o anchetă în derulare. Grupul AUR trebuie să facă ceva. Desigur, noi vom pune în discuție în Comisia de disciplină acest caz, mai ales că trebuie să arătăm că lucrurile nu pot merge așa”, a spus Anca Dragu.

Comunicatul polițiștilor:

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces în clădirea Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT – Structura Centrală.”

Desigur, faptul că acesta a fost percheziționat de agenții SPP ne face să ne gândim că aceștia ar fi avut deja această informație. Este cunoscut faptul că nu se fac percheziții tuturor celor care intră în parlament.

Totuși, indiferent dacă s-a urmărit ca acest incident să ajungă o bombă de presă și să lovească în AUR, gestul lui Gheorgheosu a fost iresponsabil având în vedere că toți ochii sunt ațintiți pe acest partid.

În același timp, nici nu este cazul de a fi mai catolici decât Papa, iar tânărul prins cu doar 2 grame de canabis nu trebuie răstignit. Oricum, pentru gestul său copilăresc, acesta deja plătește și cu siguranță va plăti și-n viitor cu cariera lui politică.Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: