Orban: Le-am promis romanilor stabilitate, dar acum le oferim un spectacol cum nu a mai fost în ultimii 30 de ani

Liderul PNL, Ludovic Orban, a recunoscut că partidul pe care îl conduce nu a reușit să ofere nici măcar stabilitate României. Din cauza circului din coaliția de guvernare, acesta a spus că ceea ce se întâmplă acum nu s-a mai întâmplat în cei 30 de ani de democrație.

Acesta a făcut mai multe declarații la Constanța. El a vorbit și despre variantele PNL. Potrivit acestuia, partidul are în momentul de faţă trei posibilități: refacerea coaliţiei cu USR PLUS, guvernarea împreună cu PSD „pe faţă sau pe spate” sau intrarea în opoziţie.

Mai mult, acesta l-a atacat direct pe Cîțu, spunând că cea mai bună variantă pentru PNL ar fi să continue în coaliția formată după alegeri, numai că acest lucru nu ar mai fi posibil cu Florin Cîțu la palatul Victoria.

„Eu spun că varianta a doua înseamnă varianta a treia, numai că nu înseamnă acum. Sigur că nicicând nu trebuie să excluzi în evaluările politice diferite posibilităţi şi alternative care există, dar eu fac politică de 31 de ani. Cel mai mare duşman al României sunt avatarurile Partidului Comunist sub diferitele lor forme, cum s-au numit, FSN, FDSN, PDSR, PSD. Au cultivat iluzii, i-au învăţat pe oameni că pot să primească fără efort, şi-au bătut joc de toate sistemele publice, au menţinut subdezvoltarea în România, au alungat milioane de români afară (…) şi pur şi simplu au fost un rău pentru România. Poate unii îşi imaginează că putem face vreo brânză cu varianta a doua. (…) Nu există alternativă onorabilă pentru noi, nu există altă soluţie decentă care să permită cât de cât să ne atingem obiectivele, decât actuala formulă de guvernare, iar actuala formulă de guvernare nu mai este posibilă cu Florin Cîţu prim-ministru”, a spus Orban.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: