Gorghiu către cei de la AUR: “Urlați ca niște maimuțe”Claudiu Târziu îi transmite că… “îi poate lua caii de la bicicletă”.

În urma scandalului legat de moțiunea depusă de AUR, PNL s-a năpustit asupra acestui partid spunând zilnic că aceștia ar fi extremiști.

Mai mult, în urma incidentelor din parlament, când Florin Roman a încercat să conducă ședința plenurilor reunite ale senatului și camerei deputaților dar a fost oprit de cei de la AUR, animozitățile dintre cele două partide au crescut. Iar una dintre cele mai agresive poziții împotriva AUR a avut-o Alina Gorghiu, care a lansat mai multe atacuri și a spus că AUR ar trebui izolat. Ba chiar, într-un dialog avut în parlament cu George Simion, Gorghiu i-a comparat pe cei de la AUR cu niște maimuțe, spunând că aceștia ar “urla ca niște maimuțe”.

În replică, Claudiu Târziu, copreședinte AUR, a spus că cel mult… celor de la AUR li se pot lua caii de la bicicletă.

Claudiu Târziu: “E amuzantă neputința isterică (poate și istorică) a liberalilor din echipa Cîțu.

În lipsă de argumente pentru modul grosolan în care încalcă legea și regulamentele parlamentare, ca să-l apere pe Cîțu de demitere, acești rătăciți în democrație acuză AUR de extremism.

Cea mai vocală pe acest subiect, după Cîțu însuși, care repetă întruna AUR, AUR, AUR, este femeia fatală a PNL, senatorul Alina Gorghiu.

De ieri, stimabilei doamne i s-a năzărit o nouă dovadă a „extremismului” nostru.

Faptul că deputatul… liberal Florin Roman s-a instalat abuziv la conducerea ședinței plenului reunit al celor două Camere i s-a părut perfect în regulă. Dar reclamă drept o violență specifică „extremiștilor” faptul că Roman a fost îndepărtat de la prezidiu, aproape fără să fie atins, ci numai îndrumat, de către chestorul Camerei, deputatul AUR Antonio Andrusceac, care, atenție, are în atribuțiile funcției să refacă ordinea în ședință atunci cînd aceasta este tulburată.

Pe urma acestei minciuni inflamate, dna Gorghiu cere măsuri împotriva AUR. Or să ne ia caii de la bicicletă.

Dar ce nu înțeleg acești pretinsi liberali (care s-au dovedit la fel de ticăloșiți ca pesedistii cu care s-au aliat din nou, precum în timpul tentativei de lovitură de stat din 2012) este că, pînă la urmă, nu de noi trebuie să se teamă că le vom răspunde asa cum merită, ci de reacția poporului ajuns la limita răbdării.”Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: