Novak Djokovic este împotriva vaccinării obligatorii

Novak Djokovic (1 ATP, 34 de ani) este dezamăgit de ceea ce se întâmplă în lume odată cu impunerea mai multor restricții. De asemenea, sârbul susține vehement libertatea fiecărui individ de a alege ce să facă referitor la vaccinare. De asemenea, acesta a spus că nu are de gând să spună nimănui dacă este sau nu vaccinat, el considerând acest act ca fiind ceva privat.

Novak Djokovic:

“Urmăresc situaţia din Australia şi, din câte înţeleg, decizia finală a autorităţilor şi a Tennis Australia va veni în două săptămâni, deci în prima sau a doua săptămână a lunii noiembrie. Nu cred că se vor schimba mult condiţiile, în raport cu ceea ce ştim deja. Aşa cum a fost cazul în acest an, vor exista o mulţime de restricţii.

Ceea ce am auzit de la managerul meu, care e în contact direct cu persoane din Federaţia Australiei, e că încearcă să îmbunătăţească condiţiile pentru toată lumea. Atât pentru cei care au fost vaccinaţi, cât şi pentru cei care nu s-au vaccinat. Nu voi dezvălui dacă m-am vaccinat sau nu. Nu ştiu dacă merg în Australia, nu ştiu ce se întâmplă. În prezent, situaţia nu e deloc bună.

Sunt multe speculaţii, inclusiv din partea presei, care mă deranjează. N-am vorbit foarte mult despre vaccin. Nici n-avea sens, pentru că toată lumea deja face presupuneri din cauza declaraţiei pe care am dat-o, anul trecut.

Nu doar în sport, ci în general, s-a creat o diferenţă între cei vaccinaţi şi cei nevaccinaţi. Sunt dezamăgit. E oribil dacă discriminăm o persoană doar pentru că ia o decizie personală. E treaba fiecărui om dacă vrea sau nu să se vaccineze.

Media pune presiune pe mulţi oameni. În acest moment, sunt prea multe informaţii contradictorii. Totul se schimbă rapid.

Eu am propria opinie, dar nu voi dezvălui dacă sunt sau nu vaccinat. E o chestie personală. Mi se pare deplasat să întrebi asta! Prea mulţi oameni îşi iau această libertatea, de a întreba dacă te-ai vaccinat. Apoi, te judecă! Orice ai răspunde, da, nu, poate, mă gândesc, vor profita.”Categorii:Noutăți, Sport

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: