George Rîpă: Propunerea USR-istului Ungureanu este FASCISTĂ.

La scurt timp după ce Emanuel Ungureanu, deputat USR, a propus ca cei nevaccinați sa își achite singuri costurile internării, mai mulți au luat atitudine împotriva acestuia. Cunoscutul analist politic, George Rîpă, a fost mai tranșant și l-a acuzat pe Ungureanu că are o propunere fascistă.

Mai jos, vă redăm postarea lui George Rîpă, cea care demontează cererea absurdă a lui Ungureanu:

“Propunerea deputatului Emanuel Ungureanu ca nevaccinații să-și plătească singuri serviciie medicale este o propunere pur fascistă. Nici nu-i de mirare că a fost îmbrățișată fie de ostovani fie de alți gânditori din aceeași specie.
De ce să nu mergem mai departe. De ce să ne oprim la nevaccinați? Fumătorii nu știu că țigările sunt nocive? Grașii nu știu că nu e bine să să fii gras? Dar de ce să vină salvarea la ăla care e lovit de mașină pe stradă? El nu știe că trebuie să se asigure?
Serviciile medicale sunt oferite în baza unei contribuții lunare sau a unei alte forme de protecție socială, nu în baza unui vaccin. Nu putem spune unui om nu te tratăm de gripă deoarece nu ai făcut vaccinul antigripal.
Văd că unii oferă ca argument faptul că soluția asta mai este aplicată în Singapore, o țară considerată „flawed democracy”. Mai precis, nu este o democrație funcțională.
E important să câștigăm războiul cu mizeria asta de virus chinesc, dar mai important este să păstrăm neatinse libertățile și drepturile fundamentale.”Categorii:Diverse, Noutăți

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: