Un angajat DNA a cerut mită unui antreprenor și a fost prins chiar de colegii lui

Caz de cascadorii râsului la DNA. Un specialist al instituției a fost prins în flagrant chiar de colegii acestuia când încasa 6000€, reprezentând o parte din mita de 15000€ pe care acesta o ceruse unui antreprenor. Banii i-ar fi asigurat un contract omului de afaceri.

Comunicatul DNA:

Concret, banii respectivi ar fi fost pretinși în legătură cu un contract de achiziție publică pe care omul de afaceri intenționa să îl încheie cu Direcția Națională Anticorupție în cadrul proiectului „Continuarea dezvoltării capacității tehnice a D.N.A în investigarea infracțiunilor împotriva intereselor financiare ale U.E” cofinanțat de OLAF în cadrul programului Hercule III Technical Asistance. (…) La data de 16 noiembrie 2021, inculpatul Despa Nicolae Răzvan a primit de la omul de afaceri 30.000 de lei (echivalentul a 6.000 euro), ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”.

Despa Nicolae urmează să die adus în fața judecătorilor, unde procurorii DNA cer arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.Categorii:Diverse, Noutăți

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: