Profesorul Adrian Papahagi, ieșire în decor: “Muiere rea și proastă”

Adrian Papahagi, un intelectual conservator de mare anvergură, dar și o speranță pentru cei care așteaptă politici conservatoare a devenit din ce în ce mai arogant.

Din păcate pentru cei care văd în el un exemplu de urmat, aceasta a început să aibă ieșiri care ne fac să ne gândim dacă reputatul profesor mai poate suporta presiunea la care este supus din cauza convingerilor lui.

Astfel, in ultima vreme aceasta a lansat un atac chiar asupra lui Mihail Neamtu, despre care nu de mult avea vorbe de laudă. Papahagi a ieșit cu o replică dură la adresa celor care au comparat certificatul verde cu politicile naziste, Neamțu fiind unul dintre aceștia.

De asemenea, Papahagi se arată tot mai dur cu persoanele apropiate doctrinar, pe care le taxează foarte dur. Acesta a fost foarte critic la adresa AUR încă de la intrarea acestui partid în parlament, iar acest lucru s-a întâmplat in condițiile în care este singurul partid care susține deschis aceleași valori pe care le clamează și Adrian Papahagi. Sigur, AUR nu este perfect, dar nu ar fi fost mai constructiv să încerce o îndrumare a acestora?!

Toate astea se întâmplă in timp ce pe pagina de Facebook, unde este urmărit de zeci de mii de oameni, Papahagi blochează imediat oamenii care îl admiră de mult timp, dar care își permit sa mai aibă și propriile opinii, uneori diferite de ale lui.

Mai jos vă prezentăm câteva capturi de ecran care circulă pe internet in mediile conservatoare, unde foarte mulți sunt dezamăgiți de atitudinea lui Adrian Papahagi.

În ultima captură descoperim un Papahagi plin de el, cu nimic diferit de stângiștii care consideră mereu că ei sunt peste ceilalți.Categorii:Diverse, Noutăți

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: