Baza militară de la Kogălniceanu a fost… Jefuită

Furt impresionant desfășurat pe parcursul mai multor ani la baza militară de la Kogălniceanu. Potrivit oficialilor americani, daunele se ridică la aproximativ 2 milioane €.

Potrivit anchetatorilor, mai multe persoane au constituit un grup infracțional organizat, care ar fi avut ca scop sustragerea unor cantități impresionante de combustibil, în special motorină.

Miercuri au fost realizate 6 percheziții domiciliare în această cauză. La percheziții au participat procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din structura centrală. La aceste acțiuni au participat și ofițeri din cadrul DCCO.

„Sub coordonarea liderului grupării, membrii acesteia având roluri bune determinate, la diferite intervale de timp și în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, au sustras cantități de motorină din generatoarele care deservesc anumite zone din cadrul unității militare din baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu, prejudiciul reclamat de persoana vătămată (guvernul federal al SUA) este de aproximativ 2.000.000 dolari în dauna guvernului federal al S.U.A.”, au anunțat anchetatorii.Categorii:Diverse, Noutăți

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: