E în trend?

E în trend? 

Este în trend să o iei în batjocură pe Fecioara Maria? E în trend să fii woke? Sa fii marxist? Dar ce mai e pe ,,țeava” trendului  oare? Mișcările transexualilor si a comunităților homosexuale capătă uneori dimensiuni de-a dreptul grotești. Aceste vedete ale Mișcării  woken(treziții) de stânga  din S.U.A  încearcă să pătrundă definitiv și în Europa.

Aceste bizarerii cum ar fi acel individ transexual cu barbă postând in Fecioara Maria e doar o altă luare în derâdere ce are menirea de a testa toleranța oamenilor. Să observe cât se pot întinde. În S.U.A este un adevărat  atac  al acestora, puternic finanțat de diverse forțe distructive. Au reușit  să denatureze întru totul partidul democrat din S.U.A care datorită  lor a luat in brațe cenzura, asuprirea cetățenilor si care au reușit să impună  la Casa Albă (prin cumpărarea  presei în mod special) un președinte  care în mod evident nu mai este in realitatea noastră.

Dar toate semnele arată că acest trend woken este in gravă descreștere în S.U.A. Vor pierde si in Europa. Și cel mai important dragi wokeni, nu o sa înlocuiți  nici o religie. Nu vă mai chinuiți!Categorii:Diverse, Externe, Opinii, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: