Pe fratele mai mic l-am spânzurat în nuc, noi tot sfinți vrem a rămâne


Destui “entelectuali” ne dau lecții cum că este haram să te gândești, Doamne ferește și să afirmi, că ceea ce se întâmplă ar fi totalitarism, opresiune, o intrare în distopie.

Mari studioși istorici, mari cunoscători politici, mari cărturari și chiar mari teologi sau conservatori (acești indivizi conservă doar distopie, nu știu ce altceva își imaginează că conservă) ne ghidează cu măestrie cum că numai în secolul trecut a existat totalitarismul, opresiunea și teroarea, distopia, iar că cea din urmă de fapt ar exista doar în ficțiune sau când ne dau ei aprobarea.

Ei se străduie cu destoinicie să monopolizeze totalitarismul și viața de robot executant doar pentru nazismul DIN TRECUT și doar pentru comunismul DIN TRECUT. Dar mai cu seamă se focusează pe Holocaustul nazist, acuzând cu aroganță că cei ce îndrăznesc să observe opresiunea și să compare starea actuală cu iz de totalitarism cu totalitarismele din trecut sunt niște „prințese cu ifose” ce nu pot dormi de la „bobul de mazare pus de „naziști”, că, vezi Doamne, nu se poate face nicio comparație cu nazismul, nici măcar cu perioadele de la începutul nazismului, dat fiind că nu suntem evrei, și nici nu suntem actualmente gazați (deși se experimentează deja forțat pe noi, oh, vai, asta nu mai contează), așa că să nu ne mai frământe gândul de opresiune, că batjocorim Holocaustul, după mintea acestor $uper-entelectuali.

 

Cum poți spune despre vizibilul tratament discriminatoriu actual că ar fi doar un bob de mazăre, dacă se poate și ăla imaginar? Dar vorbim despre aceeași oameni care consideră că oamenii nu sunt discriminați, pentru că pot oricând să se va__ineze.

Oameni buni, se anunță amenzi colosale date neva__inaților, oamenilor de rasă impură, de rang inferior, dar și închisoarea, cu sau fără plata amenzilor respective, DAR opresiunea nu există, nu este niciun totalitarism, nicio discriminare, nicio categorie inferioară, nicio ură aruncată acestora din urmă, nicio ațâțare a populației către cei din urmă, nicio spălare pe cap prin frică și teroare. Este HARAM să gândești așa ceva, noi suntem o țară civilizată, noi suntem democrația, războiul e pace, libertatea e sclavie, ignoranța e putere, iar creditul social (cel viitor)înseamnă prosperitate și siguranța. Siguranța aia care a fost mereu folosită la spânzurat libertatea și drepturile.

Nu ne putem lua cazierele, nu ne putem face sau ridica buletinele, nu putem merge la facultate, nu ne putem lua atestatele, samd, DAR nu este nicio discriminare.

Chiar și în lipsa unui cadru legal (care ar fi oricum imoral) cei neobedienți sunt lăsați fără locuri de muncă, unii angajatori deja cer carnet de Partid pentru a putea munci, fie în mod expus, fie neprecizat, dar aplicat (eu personal văzând anunțuri de muncă în care să se ceară așa ceva, iar unei cunoștințe i s-a cerut în Cluj carnet de Partid pentru a fi luată în chirie). Nu este nevoie să specifici când faci un lucru, mai ales când este discriminatoriu și ai putea părea un sinistru sau un compromis, poți doar să îl faci pur și simplu.

FRATELE CEL MARE îl spânzură în nuc pe fratele cel mic, dar noi suntem o democrație, o civilizație, un organism moral. Este INTERZIS să spui altfel, așa cere Ministerul Adevărului și agenții lui obedienți și gata de a executa. Trăiască FRATELE CEL MARE.

Autor: Pîrvu AlexandruCategorii:Opinii

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: