VIDEO Joe Biden a fost înjurat în direct de un american

Joe Biden a fost insultat în timpul unui apel telefonic de Crăciun. Un american a folosit expresia “Let’s go Brandon” chiar în discuția avută cu președintele american.

“Let’s go Brandon” este o expresie codată folosită de admiratorii lui Trump pentru a-l înjura pe Joe Biden. Aceasta provine de la un interviu luat de o reporteră a postului NBC unui pilot NASCAR pe nume Brandon. În timp ce îi lua interviul pilotului, fanii scandau F*CK Joe Biden, dar reportera a spus că de fapt ei ar striga “Let’s go Brandon” chiar dacă se auzea foarte bine ce scandau cei din tribună. Mai jos vă arătăm video-ul cu interviul devenit celebru în SUA.

Astfel, devenită foarte populară, fraza este repetată peste tot de admiratorii lui Trump. Iar acum, aceasta a ajuns să fie pronunțată chiar și către Joe Biden, care se pare că nu a înțeles despre ce este vorba, el repetând de asemenea celebra frază folosită împotriva lui. Mai jos vă redăm video-ul care arată momentul jenant pentru președintele american.Categorii:Diverse, Externe, Noutăți

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: