Nicolae Robu: România nu este sat fara câini!

După decizia instanței de a menține amenda de 21 de milioane de euro pentru Colterm, Nicolae Robu a intervenit din nou pe subiect și a cerut intervenția DNA-aului.

“Impostorul – șomer în țara lui”.

“DNA -E TIMPUL SĂ VINĂ ȘI SĂ ÎI IA! Toate au o limită! Când toată lumea știe că numărul de certificate de CO2 se comunică celor ce trebuie să le cumpere, pt un anume an (în cazul nostru: 2020), la mijlocul lunii februarie a anului următor (în cazul nostru: 2021), cu obligația cumpărării lor până la data de 30 Aprilie a acelui an următor (în cazul nostru: 2021), impostorul -șomer în țara lui!- ajuns Primar al Timișoarei, Dominic Samuel Fritz și Dublul Repetent ajuns Viceprimar, Ruben Lațcău își permit să pună amenda istorică de 21 milioane euro în sarcina administrației Robu! Ultimul lor argument este absolut stupefiant si total descalificant pt ei: “fosta administratie nu a bugetat plata certificatelor”! Păi bugetarea pe 2021 nu a făcut-o fosta administrație, ci actuala! Ei bine, pt că este vorba de o sumă uriașă și pt că nu e drept ca de ea să fie prejudiciat orașul Timișoara, ca cetățean contribuabil, dar și ca acuzat de actualii diriguitori ai Primăriei Timișoara, solicit, cu respect, DNA, prin această declarație publică, să cerceteze cele întâmplate și să stabilească responsabilitățile conexe. Eu, cât am fost Primar, am cumpărat an de an în termen certificatele în sarcină, cu plata în rate, neavând lichidități pt cumpărarea cu banii jos. Formula folosită de mine i-a fost propusă d-lui Fritz de către conducerea Colterm în 08.03.2021 -deci: în timp util!-, prin adresa nr. 5004 / Colterm, dar, această adresă a rămas fără ecou, dl Fritz dând nervos verdictul: “eu nu fac ca Robu!”, a spus fostul edil.

“România nu e sat fara câini, nu e colonie!”

“E timpul ca acest personaj catastrofal pt Timișoara, să dea socoteală de faptele sale: lăsat să candideze cu încălcarea legii, validat ca Primar cu încălcarea legii, lăsat să exercite funcția de Primar cu încălcarea legii, săvârșitor de nenumărate abuzuri în serviciu în aceste 14 luni de când e Primar -a pierdut toate procesele la care au recurs să-și apere drepturile cei abuzați!- aducător de prejudiciu financiar de 21 milioane euro prin amenda atrasă, atentator la sănătatea, chiar la viața bolnavilor din spitale, copiilor din creșe, grădinițe și școli, bătrânilor și celorlalți cetățeni ai orașului prin lăsatea lor fără căldură și apă caldă. E timpul ca el și alți alți potențiali amatori de a profita de România să afle că România nu e sat fără câini, NU E COLONIE!“, a adăugat Robu.Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: