VIDEO: Șoșoacă îi atacă pe George Simion, Cristian Terheș și Călin Georgescu, dar și partidul AUR

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut ieșiri incredibile la adresa partidului care a dus-o în parlament. Aceasta i-a acuzat pe cei de la AUR că “se urcă pe cadavre” la fel ca celelalte partide. Mai mult, senatoarea de Iași s-a referit la George Simion și Claudiu Târziu despre care a spus că ar fi “falși patrioți” pentru că aceștia nu l-ar fi sunat pe Silvestru Șoșoacă pentru a-i oferi sprijin.

Într-un live, Șoșoacă le spune “marș” celor de la AUR. De gura lui Șoșoacă nu au scăpat nici europarlamentarul Cristian Terheș sau Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de prim-ministru.

Atacul lui Șoșoacă este de neînțeles având în vedere că fără sprijinul AUR ea nu ar fi ajuns în parlament deoarece Partidul Neamul Românesc, unde Șoșoacă era înscrisă înainte de a candida pe listele AUR, nu a putut nici măcar sa strângă numărul necesar de semnături pentru a candida la alegerile parlamentare. Drept mulțumire pentru că a ajuns senator pe listele acestui partid, Șoșoacă numește AUR “partid tinichea”.

Din acest episod putem înțelege că năravurile cu care sunt obișnuiți anumiți oameni nu se schimbă. Diana Șoșoacă este cea care în trecut îi numea “pupători de oase” pe cei care mergeau la Pelerinajul de la Sfânta Parascheva. Apoi, din oportunism, Șoșoacă mergea chiar la acest pelerinaj pentru a le lua apărarea celor pe care nu cu mult timp în urmă îi numea “pupători de oase”.Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: