Un parlamentar PNL a semnat pentru demiterea lui Iohannis

Dumitru Flucuș, ales ca parlamentar PNL în Brașov a anunțat că susține inițiativa de demitere a lui Iohannis. Mai mult, acesta a și semnat pe listele celor de la AUR care au inițiat procedurile de suspendare a lui Klauss Iohannis.

Flucuș a cochetat de mai mult timp cu această idee, el fiind și amenințat cu excluderea din PNL de fostul PSD-ist Dan Vâlceanu, ajuns între timp mare șef la PNL. Faptul că acesta a semnat pe lista de demitere a lui Iohannis a fost anunțat chiar de George Simion pe pagina lui de Facebook.

“Aici la Făgăraș domnul deputat Dumitru Flucuș a semnat pentru demiterea primului turist al Țării. Cinste lui!” a transmis Simion.

George Simion și Dumitru Flucuș.

Se pare că inițiativa celor de la AUR prinde contur având în vedere faptul că și Ludovic Orban a anunțat că se va lupta pentru demiterea lui Iohannis.

În același timp, Cătălin Drulă, fostul ministru al transporturilor din partea USR, a dat un semnal clar prim care a arătat că USR-ul ar fi de acord cu suspendarea lui Iohannis.

„A distorsionat grav jocul politic în România un personaj, şi anume Klaus Iohannis, care şi-a încheiat cariera la nivel înalt în politică. Şi-a construit-o pe fraudă, ne-a promis că ne scapă de PSD, a venit cu mesaj anti-PSD, a câştigat popularitate în felul ăsta, a girat nişte oameni care erau PSD dar nu pe roşu, pe galben, şi de la înălţimea credibilităţii sale… nu mai are acum credibilitate, este prăbuşit. Eu sper să discutăm cât de curând la modul trecut”, a spus Drulă.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: