Rareș Bogdan a anunțat că i se va plânge lui Macron de ceea ce se întâmplă în România. Acesta este speriat de AUR.

Rareș Bogdan a luat-o razna. După ce ani de zile a pozat în cel mai mare patriot al țării, acesta a anunțat că i se va plânge lui Macron pentru ceea ce se întâmplă în România.

Ipochimenul și-a criticat propriul guvern condus de generalul Ciucă, dar nu a știut să spună clar ce ar fi trebuit să facă generalul.

Problemele pentru cel căruia i se mai spune și “pensatul” au început când George Simion i-a vizitat orașul. Supărat, lacheul lui Iohannis l-a sunat pe Simion la 12 noaptea, crezând că poate discuta cu acesta așa cum s-a obișnuit cu Ciolacu sau alții cu care s-a aliat.

Dar nu a fost sa fie, Simion nu l-a băgat în seamă si a postat pe Facebook un print screen (foto jos) în care se vedea că îl sună Rareș Bogdan la ora 00:18.

Astfel, după ce a fost umilit, batistuță a intrat în direct la Ciutacu și și-a ieșit din minți. El a anunțat că i se va plânge lui Macron de guvernul PNL care nu face nimic contra celor de la AUR.

Avem un comportament huliganic al unor oameni care se îndreaptă împotriva casei președintelui României. (…) Ieri am aterizat la 16.30 de la Bruxelles si primul lucru pe care l-am facut a fost să mă duc la Guvernul Romaniei, la domnul Ciucă, la Nicolae Ciucă, caci ceea ce se întâmplă la ora actuală… să discut cu dânsul inclusiv despre această situație. Am pus mâna pe telefon și am sunat și oameni din Guvernul României, explicându-le că situația este intolerabilă. Miercuri, în Parlament la Strabourg va fi președintele Franței, domnul Macron. Eu am trei minute ca șef al delegației României în Parlamentul European, PPE, în care doream să vorbesc exclusiv de accesul Romaniei în Schengen. Voi vorbi un minut despre asta si două minute voi vorbi despre faptul că în momentul acesta România este un stat care devine nesigur, este sub asediul extremismului, al neo-fascismului, a neo-legionasrimului, al antisemiților”, a tunat liderul PNL, Rareș Bogdan.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , , , ,

1 răspuns

  1. Bai rares bogdan ce vei vorbi tu la brusel ne doare an pula toata tara este aur aur daca tu nu stii anseamna Alianta pentru Unirea Romaniei pana si numele ar trebui sate anfioreze deja nu mai veni dela bruxel ramai pe acolo cautati ceva de munca prin santier ca an romania tu nu mai ai ce sa faci si multi ca tine mai stii cu ce minciuna esti unde esti acum mai stii????? Ai facut ca toti tradatori de neam si tara am avut ancredere an tine neai dezamagit ca toate javrele care sant la carma tari eu tai pensile speciale va promit ce ai facut ba macar acum an ultimul cias spunene pa fata cum se ia mita macar spalati din pacate

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: