Liberalii se delimitează de Muraru și nu susțin scoaterea AUR în afara legii

După ce Alexandru Muraru a susținut în mai multe rânduri că AUR ar trebui scos în afara legii, PNL-ul a infirmat că ar susține aceasta acțiune chiar prin purtătorul de cuvânt.

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al liberalilor, a spus că această idee ii aparține lui Muraru și este doar o “idee personală” care nu a fost niciodată discutată în PNL sau în interiorul coaliției.

Astfel, cei din PNL dau un semnal că încearcă să revină cu picioarele pe pământ și să îi izoleze pe indivizi ca Alexandru Muraru, oameni care prin declarații penibile fac rău partidului în sondaje. Mai mult, dacă ar susține asemenea aberații, exact PNL-ul ar fi partidul care ar ataca democrația din România.

„Nu a fost nicio discuție în cadrul PNL pe scoaterea AUR în afara legii. Este o idee personală a domnului Alexandru Muraru. De altfel, sunt instrumente instituționale care pot situa activitatea unui partid politic în afara legii(…). În mod evident, AUR are un comportament deviaționist, antidemocratic, anumite procese democratice sunt puse la îndoială de acest partid, dar nu am avut această discuție (n.r – scoaterea AUR în afara legii) nici în interiorul PNL, nici în interiorul coaliției. Nu văd oportun a transforma într-un obiectiv sau program politic desființarea unui partid politic. Există instituții în această țară care pot evalua, cerceta, nu noi,” a spus Stroe.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: