Dominic Fritz: Comisia Europeană distruge economia României

Dominic Fritz, primarul USR-ist al Timișoarei, a avut o ieșire incredibilă la adresa Comisiei Europene.

În contextul unor probleme tot mai mari cu încălzirea în orașul revoluției, Fritz nu s-a mai putut stăpâni și a spus lucrurilor pe nume. Acesta a acuzat Comisia Europeană că ar distruge economia României dacă va continua politica certificatelor anti-poluare.

Interesant este că primarul Timișoarei a ales să trimită acest semnal într-un cadru oficial, chiar intr-o ședință a CLT.

”Sistemul a luat-o razna! Sistemul de piață a emisiilor nu este unul sustenabil pentru România și trebuie urgent regândit, mai ales în contextul crizei energetice. Este un sistem care va distruge economia din România, dacă cei de la Comisia Europeană continuă așa. Și eu spun asta cu convingerea unui om care susține tranziția spre energia verde”, a transmis Fritz.

Declarația lui Fritz, care ar trebui să fie peste tot in aceste momente, pare să fie ignorată de presa națională. Se pare că nimeni nu are curajul de a transmite această ieșire a primarului Fritz, care este foarte diferită de politica promovată de USR.

Rămâne să vedem cum va evolua Dominic Fritz, care pus față în față cu problemele reale ale timișorenilor, pare să se trezească la realitate.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: