Vin iar rușii? Moscova cere retragerea NATO din România și Bulgaria

Mesaj incredibil venit din partea Rusiei. Aceștia, pentru a nu ataca Ucraina, cer retragerea trupelor NATO din România și Bulgaria.

Rusia nu se dezminte și continuă politica agresivă față de România. Practic, Rusia are aceeași politică agresivă la adresa României de peste 200 de ani.

Moscova a cerut garanții clare că NATO nu se va extinde spre est. Mai mult, rușii cer revenirea la granițele NATO din 1997, an în care România și Bulgaria nu făceau parte din alianță.

Acest lucru ar însemna ieșirea României din NATO. Partea rusă a transmis că așteaptă retragerea trupelor și echipamentelor NATO din Bulgaria și România.

Cu toate acestea, Franța și SUA au anunțat creșterea prezenței militare în România. Dacă Franța va trimite oricum trupe, Joe Biden a anunțat că va trimite militari doar în cazul în care Rusia va invada Ucraina.

Klaus Iohannis a salutat mesajul americanilor care anunță o prezență militară sporită în România în cazul deteriorării securității în zonă.

Salut anunţul explicit al preşedintelui Joe Biden privind creşterea prezenţei militare a SUA în România, pe Flancul Estic, dacă situaţia de securitate se deteriorează şi mai mult. Parteneriatul Strategic România-SUA şi solidaritatea NATO sunt foarte puternice”, a transmis șeful statului printr-un mesaj pe Twitter.Categorii:Externe, Noutăți, Politică

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Istoria a demonstrat că noi ,România a fost terenul de război și noi cetățenii sacrificați pe interesele străinilor îndobitociți de guvernanții corupți. Cine credeți că o să sacrifice ceva pentru noi ? Suntem și am fost prădați ,vânduți,sacrificați de conducătorii crescuți în fanarele germaniei,ungariei,franței,turciei.Până când mai acceptăm să murim pentru afacerile altora.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: