VIDEO: Mihail NEAMȚU îl face praf pe Theodor Paleologu.

Atac extrem de dur venit din partea lui Mihail Neamțu la adresa lui Paleologu. Chiar dacă în trecut au colaborat, amândoi fiind membri PMP, acum se pare că cei doi se detestă.

Ieșirea lui Neamțu la adresa lui Paleologu pare să se datoreze unui comentariu lăsat de cel din urmă pe pagina lui Mihail Neamțu. Acolo, Paleologu l-ar fi luat peste picior pe fostul coleg, pe care l-a întrebat dacă a citit 1984 de George Orwell, un roman foarte cunoscut.

În replică, Neamțu i-a răspuns intr-o emisiune pe un ton extrem de dur. Acesta a făcut mai multe “dezvăluiri” la adresa lui Paleologu. Mai mult, a lansat ideea că Theodor Paleologu își dorește cu orice preț o numire ca ambasador.

Printre altele, Neamțu l-a acuzat pe Paleologu că ar fi leneș și că niciodată, în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale, nu îl putea contacta înainte de ora 12. Se pare că Paleologu le-a interzis celor din staff-ul de campanie să-l deranjeze înainte de ora 12.

Pe lângă aceste lucruri, Neamțu l-a mai acuzat că ar fi transformat campania electorală într-un turneu de promovare a Casei Paleologu și că încerca să vândă cărți în loc să își susțină campania.

Sursa video: YouTube

Emisiunea completă în care Mihail Neamțu i-a răspuns lui Paleologu poate fi urmărită la acest link:

https://youtu.be/T3ziAWm6X04Categorii:Diverse, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: