ULTIMA ORĂ! Mai multe surse confirmă că Rusia ar fi început invazia în Ucraina! Zelenski a susținut un discurs la miezul nopții.

Se pare că Rusia a decis să atace Ucraina. Conform mai multor surse, trupele Federației Ruse ar fi intrat deja pe teritoriul ucrainean.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ținut un discurs în limba rusă chiar la mijlocul nopții. Acesta a spus că a încercat să vorbească cu Puțin prin telefon dar nu a reușit.

„Nu avem nevoie de război, nici rece, nici fierbinte, nici hibrid. Dar dacă vor încerca să ne ia libertatea, viața noastră, viața copiilor, ne vom apăra. Dacă ne atacați, ne veți vedea fețele, nu spatele”, a transmis Zelenski.

„Mă adresez către cetățenii ruși ca cetățean al Ucrainei, ne despart 2000 de km de graniță. (…) Adevărul constă în faptul că trebuie să ne oprim, până nu e târziu, dacă autoritățile ruse nu vor să stea la masă cu noi, ei vor vrea să stea la masă cu voi. Totul depinde doar de voi, cetățenii Federației Ruse”, le-a transmis Zelenski cetățenilor ruși.

Mai multe video-uri arată coloane de tancuri care se îndreaptă spre Ucraina (video jos).

Potrivit CNN, Rusia ar fi închis spațiul aerian din zona graniței cu Ucraina (foto jos), ceea ce ar putea însemna că invazia este în desfășurare.Categorii:Externe, Noutăți

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: