Rușii susțin că încrederea în Putin ar fi crescut

Cu toate că în Rusia au loc manifestații fără precedent împotriva regimului lui Vladimir Putin, Ambasada Rusiei în România susține că încrederea în președintele rus ar fi crescut.

Imagine de la un protest al rușilor împotriva războiului început de Putin în Ucraina.

Astfel, potrivit unui sondaj care ar fi fost făcut după recunoașterea independeței celor două regiuni separatiste din estul Ucrainei, încrederea cetățenilor ruși în președinte ar fi crescut de la 60% la 71%.

“În interval de o săptămână, nivelul de încredere a rușilor în președintele Vladimir Putin a crescut cu 11 puncte procentuale, arată rezultatele Fundației ”Opinia publică”, informează agenția RIA Novosti. Sociologii au relizat sondajul în perioada cuprinsă între 25 și 27 februarie, după ce Moscova a recunoscut independența republicilor Populare Donețk și Lugansk. 71 de procente au declarat că au mai degrabă încredere în Putin, în timp ce, la 20 februarie, această părere a fost exprimată de 60% dintre participanții la chestionar.” Au transmis rușii printr-o postare pe o rețea de socializare.

Probabil că, dacă nu ar fi de plâns, am râde cu toții de aceste prostii. Aceasta este încă o dovadă a tupeului nemărginit cu care rușii își permit să ne mintă. Amintim faptul că Ambasada Rusiei în România i-a enervat în repetate rânduri pe români, susținând neadevăruri despre Basarabia și românii de peste Prut.Categorii:Externe, Noutăți, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: