Război pe Facebook: George Simion l-a făcut knock-Out pe Bulai

Iulian Bulai (foto jos) a încercat să între într-un clinci cu George Simion, președintele partidului AUR. Bulai l-a acuzat pe Simion că acesta ar fi omul rușilor, o inepție promovată la maxim de USR-iști pentru a ataca orice partid conservator din România.

Dar socoteala lui Bulai nu s-a potrivit cu cea din târg. George Simion a avut prezența de spirit și i-a răspuns lui Bulai chiar la postarea acestuia. Simion i-a reamintit că mereu l-a considerat criminal pe Putin și că a susținut acest lucru și public. În plus, Simion a punctat foarte bine și faptul că la românii din Ucraina nu se gândește nimeni, lucru absolut corect.

Văzându-se încolțit, Bulai și-a pierdut cumpătul și a venit cu un răspuns care pare compus într-o grădiniță. “Ți-a dat voie Putin să scrii asta?” A continuat Bulai pe același ton ridicol.

Dar pentru Bulai lucrurile au mers și mai prost! Internauții l-au taxat și chiar dacă era postarea acestuia, el a avut pentru postare doar jumătate din reacțiile pe care Simion le-a avut la comentariul de pe pagina lui (foto jos).Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: