Presa pro-rusă: Avionul românesc prăbușit și elicopterul plecat în misune de salvare ar fi fost doborâte de o rachetă S-300

Ipoteza șocantă este prezentată pe mai multe site-uri proruse, unde aceștia acuză o mușamalizare din partea MAPN-ului din România.

Potrivit mai multor site-uri, precum avia-pro.net (link mai jos), avionul românesc MIG21 LanceR ar fi fost doborât din greșeală de către ucraineni. Aceștia ar fi confundat avionul românesc și elicopterul plecat în misiune de salvare, cu rachete care fi putut fi trase de către ruși de pe vasele din Marea Neagră.

Potrivit propagandei rusești, la locul prăbușirii ar fi fost găsite indicii că aeronavele au fost lovite de un proiectil.

Acest eveniment ar fi ținut secret de autoritățile românești deoarece ar putea produce nemulțumiri mari în rândul populației, dar și neînțelegeri periculoase având în vedere situația tensionată.

Amintim că autoritățile române au comunicat clar faptul că atât avionul, cât și elicopterul prăbușit, ar fi căzut din cauza unor defecțiuni tehnice și a vremii nefavorabile.

Video cu momentul prăbușirii avionului românesc și de la locul prăbușirii.

https://avia-pro.net/news/ukrainskiy-zrk-s-300-po-oshibke-sbil-rumynskiy-istrebitelCategorii:Diverse, Noutăți

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: