Incident ridicol la o unitate militară din Mamaia: Un individ a amenințat un soldat și i-a confiscat arma

După ce armata română a trecut printr-un eveniment tragic, când un avion și un elicopter s-au prăbușit unul după celălalt in decurs de doar două ore, un nou eveniment ne arată starea precară a armatei.

Azi, un individ care purta o cagulă, a pătruns în interiorul unei baze militare din Mamaia. Apoi, acesta l-a amenințat pe un soldat cu o armă albă și i-a luat acestuia pistolul mitralieră și muniția din dotare.

Comunicat MApN: „Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe. După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul a părăsit perimetrul unității (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunțat de urgență pe comandantul corpului de gardă și pe comandantul unității. Conform procedurilor legale în vigoare, Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă pentru cercetarea evenimentului.”Categorii:Diverse, Noutăți

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: