Timișoara  înregistrează eșec după eșec

„Un bun rămas:

„Diskoteka Festival” părăsește Timișoara.

Cu lacrimi în ochi și în suflet, o parte din staff – ul „Diskoteka Festival” a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Timișoara, că acest brand va părăsi municipiul de pe Bega. Lipsa unui stadion în care să fie amplasată uriașă scenă a acestui festival, un loc cu zeci de mii de locuri pentru spectatori, este motivul principal al acestei despărțiri. Au fost povestite și o parte din oprelișile întâlnite la prima ediție.

„Diskoteka Festival” trebuie să meargă mai departe, în condiții optime. Și va merge! În câteva zile vom anunța noua destinație a celui mai mare festival al muzicii anilor 80-90 din România.” A fost mesajul postat pe pagina de facebook a evenimentului.

Din serialul din fruntaș ajuns codaș, Timișoara nu a strălucit nici sub conducerea lui Robu, dar acum, a pălit de tot. Probabil singurul concert recunoscut internațional din Timișoara, se mută în Craiova. Concertul care punea Timișoara pe harta internațională a muzicii nu a putut supraviețui în orașul în care nu s-a pus accent pe cultură, pe turism și în general pe frumos, dar care totuși sperăm că va ajunge cumva Capitală Culturală a Europei anul viitor. Titlul dorit de timișoreni, dar aproape imposibil de implementat de echipa aleasă să se ocupe de acest proiect, echipă care se dovedește a fi un alt eșec de pe vremea lui Robu, dar care își continuă decăderea vertiginoasă și pe vremea lui Fritz.Categorii:Diverse, Noutăți

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: