Silviu-Titus Păunescu, deputat AUR: Fără munca lui George Simion nu exista AUR

După ce doi parlamentari AUR au ales să plece din partid din cauza faptului că nu au fost aleși în conducerea formațiunii, Titus Păunescu a ieșit cu un mesaj firesc in care le explică foștilor colegi că fără George Simion nu ar fi fost persoane publice sau membri ai parlamentului.

Acesta le-a reamintit faptul că în timp ce alte partide cereau sute de mii de euro pentru locurile din parlament, George Simion le-a cerut doar să își plătească campania și tipăriturile din județele în care au candidat. Totodată, acesta le-a reamintit faptul că mulți dintre ei au venit alături de George Simion în 2020 când au și candidat. Azi, aceștia uită că George Simion avea deja o echipă formată în cei peste 10 ani de activitate unionistă, ceea ce l-a și ajutat să ducă AUR în parlament.

Mai jos vă redăm mesajul complet transmis de Titus Păunescu:

“Astăzi vreau să vorbim despre un adevăr din AUR pe care puțini îl mai acceptă….

Sunt Titus Păunescu, deputat în Parlamentul României, membru al Alianței pentru Unirea Românilor.

Înainte de a fi parlamentar, am fost antreprenor.

N-am crezut niciodată că voi ajunge să mă implic în politică, sătul și dezamăgit fiind de toată clasa politică ce a condus România din ‘89 încoace. Cu toate acestea, cei ce mă cunosc, știu că întotdeauna am fost dornic să mă implic în societate și să îmi ofer sprijinul acolo unde am simțit că experiența mea poate ajuta.

M-am ferit de politică până în vara anului 2020. În acea perioadă AUR începea să apară tot mai des în peisaj, iar eu eram chiar impresionat de felul energic pe care George Simion îl avea.

Energia, curajul și implicarea sa m-au făcut să-mi schimb părerea despre politică și am realizat destul de repede că există totuși o speranță. Imediat după ce l-am cunoscut pe George, am înțeles și de unde avea atât de multă energie. Nu era singur! Avea în spate o mulțime de oameni, erau obosiți, dar nu abandonau. Băteau la pas toată țara, filmau, ajutau oameni, ascultau probleme, erau implicați cu toate forțele. Mare parte dintre ei erau tineri, făceau asta mânați de o dorință și un ideal. Am realizat instant cine e în spatele lui George! Știți ce e interesant? Aceeași oameni implicați și continuu energici… sunt și astăzi acolo, mereu dornici să ajute. Oamenii aceștia nu au funcții, nu au mii de euro sume forfetare, nu au zile libere și nu îi vedeți pe la televizor. Nu îi vedeți strigând că datorită lor AUR există.

Un adevăr care poate că îi va deranja pe mulți…, puțini din actualii parlamentari AUR au luptat cot la cot cu George și echipa sa.

Mulți dintre noi am intrat în parlament datorită efortului enorm pe care George Simion l-a depus. În prezent mulți urlă pe la televizor sau prin live-uri că au băgat bani în campanie, ori că ar fi mutat munții din loc. Îmi permit să le amintesc că partidele sistemului își vând locurile parlamentare pe sute de mii de euro. George Simion le-a cerut doar să-și susțină campania și să plătească tipăriturile. Le-a pus la dispoziție o întreagă platformă formată din oameni implicați și dispuși să ducă pe umeri tot greul.

Astăzi… unii nu vor să mai accepte că fără George Simion și oamenii de lângă el, niciunul dintre noi nu ar fi fost parlamentar sau persoană publică.

Cu toate acestea, ajunși acolo, am depus un jurământ și am promis că vom respecta votul alegătorilor, munca depusă de voi toți și că nu vă vom dezamăgi.

Din păcate, cu trecerea timpului și creșterea firească a partidului AUR, mulți dintre noi am uitat pentru ce ne-am alăturat acestui proiect, care e scopul și pentru ce luptăm. Pentru mulți orgoliul și dorința de control, respectiv putere; au devenit țeluri, iar adevăratul ideal l-au abandonat, mimând sinceritatea și dorința democrației.

Știu că e o perioadă dificilă și pentru voi, dar vă asigur că George nu s-a schimbat, că nu va rămâne singur și că indiferent de orgoliile și dorințele unora, AUR va continua să lupte până la capăt!

Acum, e nevoie mai mult ca niciodată, să rămânem uniți și să renunțăm la orgoliile și luptele pentru propriile dorințe, care sunt aflate în antiteză cu doctrina și crezul AUR și să rămânem acolo de unde am pornit, în mijlocul oamenilor!Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: