U.E. vrea să sancționeze Ungaria după ce Orban a câștigat alegerile

Uniunea Europeană începe să se transforme în Uniunea Europeană și Sovietică. Supărați că maghiarii l-au votat din nou pe Viktor Orban, birocrații de la Bruxelles s-au repezit să îi pedepsească pe cetățenii statului ungar.

În acest sens, imediat după victoria lui Orban în alegeri, șefa Comisiei Europene a ieșit cu un mesaj care anunță pedepsirea maghiarilor:

Vom trimite notificarea oficială pentru a declanșa mecanismul de condiționalitate. Comisarul Hahn i-a informat pe oficialii unguri că vom trimite scrisoarea de punere în întârziere, pentru activarea mecanismului”, a spus aceasta.

Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene.

Prin acest mesaj sec și fără logică, președinta CE anunță o premieră absolută, suspendarea fondurilor europene pentru un stat membru. Practic, maghiarii vor fi pedepsiți deoarece nu au votat cu cei indicați de către mai marii Europei.

Demersul este șocant și ilegitim deoarece reprezentanții Uniunii Europene arată că nu suportă să fie învinși și că de fapt detestă valorile democratice atunci când cetățenii nu votează așa cum ar vrea ei. În aceste condiții, dacă Uniunea Europeană va continua să pedepsească țările care nu se aliniază politicilor stângiste promovate de birocrații de la Bruxelles, riscă să se transforme dintr-un spațiu al libertății, într-un lagăr de tip sovietic.Categorii:Diverse, Externe, Noutăți, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: