Primarul PNL care a șocat Banatul: Printre altele, acesta a vândut un teren al primăriei către soție

Timișul, locul din care așteptăm cu toții exemple pozitive, iese tot mai des în evidență într-un mod negativ. După ce Fritz i-a lăsat în frig pe timișoreni, un alt primar din Timiș uimește pe toată lumea cu afacerile dubioase în care este implicat.

Conform dezvăluirilor făcute de Buletin de Timișoara, Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare, ar fi vândut un teren aflat în proprietatea primăriei pe care o conduce către soția acestuia.

O nouă anchetă a Buletin de Timișoara a descoperit că în anul 2018, primarul PNL, fost PDL, din Sânnciolau Mare, Dănuț Groza, a propus către Consiliul Local, la cererea soției sale, Camelia Groza, să fie aprobată vânzarea fără licitație a unui teren de către primăria pe care o conducea și pe care o conduce și la ora actuală către o firma în care este acționar 100% și în care soția sa este administrator.”, scrie Buletin de Timișoara.

Pe lângă această întâmplare de noaptea minții, se pare că Dănuț Groza are mereu timp să mai obțină câte un venit suplimentar. Ne-a fost semnalat de către cititori că acesta ar pregăti un nou “tun”. Potrivit unor locuitori din Sânnicolau, cu ocazia construirii unui magazin LIDL în oraș, acesta s-a îngrijit în așa fel încât locația unde va fi construit magazinul, să îi aparțină lui și câtorva apropiați. Astfel, acesta ar intenționa să facă un profit și cu această ocazie.

În acest context, după ce deja 2 primari PNL din Timiș au fost declarați incompatibilI, este de așteptat ca Dănuț Groza să fie următorul. Dar asta nu este tot, autorii investigatiei din Buletin de Timișoara au anunțat că vor depune aceste probe și la DNA.

Dănuț Groza este și secretarul general al PNL Timiș.Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: