AUR critică măsurile sociale ale guvernului: “Prea puțin, prea târziu”

Alianța pentru Unirea Românilor nu este de acord cu pachetul social anunțat de guvern. Aceștia spun că sumele sunt infime și că ajutorul vine mult prea târziu.

„Măsurile anunţate sunt insuficiente şi tardive. După ce i-au adus pe români la sapă de lemn, PNL, PSD şi UDMR îşi bat acum joc de ei. Guvernul actual a luat de la români cu două mâini, sărăcindu-i, iar acum se preface că oferă, dar cu un deget. Aceasta este o reţetă brevetată de 32 de ani pentru a păcăli oamenii. Asta e tot ce ştiu să facă partidele sistemului: privilegii pentru nomenclatură şi sărăcirea populaţiei. Nu vom permite aşa ceva”, a transmis George Simion printr-un comunicat.

„De trei săptămâni, marii lideri ai naţiunii îşi fac curaj să vină în faţa oamenilor cu un set de măsuri, iar rezultatul este lamentabil. Nu doar că sumele cuprinse în aşa-zisul pachet sunt infime, ci ar trebui introdus şi un venit minim garantat. AUR a prezentat de fiecare dată soluţii la problemele curente ale românilor, însă proiectele noastre sunt respinse pe bandă rulantă în Parlament. În 2024, vom învinge acest sistem odios”, a transmis și Claudiu Târziu.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: