România umilită de reprezentanții țării noastre la Târgul de Turism de la New York

Incompetenții care ne reprezintă țara dăunează grav imaginii și viitorului nostru!

„În zilele de 19 și 20 martie, a avut loc la New York, Târgul internațional de turism The Travel & Adventure Show, în cadrul căruia România a deținut un stand de prezentare și promovare a produselor turistice autohtone.

Manifestarea a constituit spațiul mult așteptat de specialiștii din domeniu pentru a disemina informații exclusive, oferte de călătorie și programe turistice care nu pot fi găsite într-o astfel de prezentare nicăieri altundeva.

Reprezentanții țării noastre au beneficiat, pe toată perioada desfășurării evenimentului, de suportul și sprijinul logistic al conducerii Consulatului General al României la New York și al echipei Biroului de Promovare Comercială și Economică”. Acest text a fost publicat pe site-ul Consulatului General al României la New York!!!!!!!!!

Iar poza atasată spune tot.

România nu a excelat niciodată la relațiile externe. Nu a știut, nu a vrut, să fie reprezentată de oameni capabili. Acolo au ajuns întotdeuna doar lichelele.

Dar, de la a fi un incompetent până la a nu avea un minim simț al rușinii este o cale lungă. Cum să îți bați joc de noi în asemenea hal? Cum să arăți fața asta a României când țara asta abundă de locuri frumoase, de oameni primitori, simpli, dar buni și bogați sufletește, de tradiții și obiceiuri, de AUTENTIC!!!!

Aceasta este una din echipele care nu știu, nu cunosc, nu vor să facă lucruri bune, iar în loc să nu existe ne distrug orice sansă la o imagine pozitivă în exteriorul tării.

Poza a fost ștearsă de pe facebook după ce Razvan Pascu a descoperit-o și a făcut publică aceată atrocitate la adresa turismului românesc.

Cu toate că au spus un mare adevăr „oferte de călătorie și programe turistice care nu pot fi găsite într-o astfel de prezentare nicăieri altundeva”, aceasă acțiune arată clar, că #deștepții sunt acum la guvernare!

De fiecare dintre noi depinde evoluția viitoare a țării, dar dacă continuăm să îi lăsăm să își bată joc de noi, de valorile noastre, de țara noastră atunci suntem complici și ne merităm soarta.Categorii:Diverse, Externe, Noutăți

Etichete:, ,

1 răspuns

  1. Reprezentati de niste gunoaie

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: