Marius Lulea (prim-vicepreședinte AUR): Sondajele de opinie sunt mincinoase

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, spune că sondajele de opinie prezentate în ultima vreme sunt mincinoase și urmăresc dezamăgirea activului de partid.

„Sondajele de opinie spun foarte multe minciuni. În 2020 aceste institute de sondare nu vedeau deloc AUR, să sperăm că vom ajunge tot acolo. Informațiile duse în spațiul public nu sunt reale și au o singură menire: să își mintă PSD și PNL propriul activ de partid. Se mai încearcă și mascarea unor alte evenimente publice, cum ar fi situația economică catastrofală în care ne aflăm.Orice sociolog serios vă va spune că procentele nu se modifică fundamental de la o lună la alta. Oamenii sunt destul de consecvenți în abordare. Consecvența popoarelor, a maselor mari de oameni, reprezintă una din caracteristicile uzuale folosite pentru influențarea lor”, a transmis acesta.

Lulea a mai spus că AUR a început o cercetare sociologică complexă care va dura două luni. El a promis că atunci când va avea aceste date, ele vor fi făcute publice: „Nu am acum niște date certe dintr-o sursă sigură și care să fie recente ca să vă spun ceva. La momentul de față am dat însă startul unei cercetări sociologice reale dar care va dura aproximativ 2 luni. Când am datele vi le voi prezenta așa cum sunt ele.Pot să vă spun că cifrele din spațiul public nu au nici o legătură cu realitatea. PSD nu prea este afectat de guvernare dar PNL suferă grav și așa cum văd eu spațiul online sunt cu mult sub AUR, mă aștept chiar la nivel de USR. În 2020 probabil am fost unul dintre puținii care alături de George am anticipat corect ce scor vom obține iar în 2024 ne vom atinge targhetul”.

Marius Dorin Lulea


Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: