Senator USR spune că România Mare ar însemna “oroare putinistă”

Derapaj grav comis de nevertebratul care încasează 10.000€ din banii românilor ca senator. Marius Bodea, parlamentar USR și fost PNL, ne arată încă o dată cât de toxică este ideologia promovată de USR.

După ce în Primul Război Mondial, sute de mii de români s-au jertfit pentru teritoriile în care trăiau răsfirați și umiliți românii, un senator din Parlamentul României își bate joc de acest sacrificiu făcut de înaintașii noștri. Acesta pare să fie de acord cu pactul Ribentropp-Molotov, adică înțelegerea dintre naziști și comuniști care a destrămat România Mare.

Supărat pe faptul că primăria Iași a pus o hartă interbelică a României Mari în apropierea unui loc de joacă pentru copii, acesta a început să-și bată joc prin comentarii senile. Marțafoiul cu aere de mare senator uită că peste Prut trăiesc milioane de români care abia își mai păstrează identitatea din cauza politicii de asimilare practicată de ruși pe vremea Uniunii Sovietice.

„Întrece orice limită. O întrece pentru că apare într-o perioadă în care populaţia civilă ucraineană este măcelărită de trupele ruseşti, iar milioane de ucraineni au fost obligaţi să devină refugiaţi. Motivul este tocmai revizionismul istoric, teritorial practicat de Putin şi Federaţia Rusă. Harta pretinsă a României mari afişată cu însemnele Primăriei Municipiului Iaşi şi ale Casei Regale, sub sigla „Iaşi, oraş regal” este exact acelaşi lucru, la o scară mai mică: o formă de revizionism teritorial. Este linia putinistă de propagandă care a pătruns în România, prin AUR, şi vânturată pe reţelele sociale”, a scris pe Facebook nevertebrata USR-istă.Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: