Claudiu Târziu: Statul român să nu-și bage propriul popor în război!

Claudiu târziu, unul din liderii AUR, consideră periculoase acțiunile României de a ajuta Ucraina cu armament și le cere guvernanților români să nu riște intrarea României într-un război.

Alianța pentru Unirea Românilor condamnă ferm agresiunea Federației Ruse împotriva Ucrainei. Solicităm autorităților să sprijine în continuare, din punct de vedere umanitar, populația din Ucraina, victima unui război de agresiune, inclusiv refugiații de pe teritoriul României. În același timp, cerem imperativ autorităților politice și structurilor de securitate națională să nu implice România în război și să nu pună țara în pericol prin acțiuni care, chiar și printr-o interpretare abuzivă, rău-voitoare și interesată, să atragă statutul de parte într-un conflict care NU ESTE AL NOSTRU. Mai clar, România să nu furnizeze armament și nici să nu permită tranzitul de arme pe teritoriul său, fapt care poate atrage după sine aprecierea discreționară a Federației Ruse că am fi beligeranți. Ținînd cont de așezarea geografică a României la frontiera NATO și de apropierea frontierei noastre cu zona de conflict, îi somăm pe conducătorii statului să nu facă nici un gest care ar putea atrage poporul român în război, punînd astfel în primejdie viața românilor. Nimic nu trebuie să fie mai important pentru statul român decît interesul legitim al cetățenilor săi de a trăi în siguranță și pace.” A transmis Claudiu Târziu.

Soluția pentru Basarabia: Reunificarea țării

Claudiu Târziu a scris și despre pericolul în care se află Rep. Moldova, despre care acesta afirmă că are o singură șansă, unirea cu România.

Facem din nou apel la Parlamentul de la Chișinău să voteze, în regim de urgență, reunirea cu România, ca singura soluție pentru punerea la adăpost a populației Republicii Moldova, alcătuită în mare parte din cetățeni români, și pentru integrarea imediată în Uniunea Europeană a celui de-al doilea stat românesc! A adăugat acesta.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, , , ,

1 răspuns

  1. Poziția lui Claudiu Târziu e ne realistă atât legat de Ucraina cât și de Republica Moldova. In fapt e o poziționare pro- Rusia si nu una patriotică cum încearcă să ne sugereze domnul deputat AUR.. Ucraina trebuie sprijinită pe toate liniile inclusiv cu armament letal, iar România trebuie să intervină militar în Republica Moldova din prima secundă în care Chișinăul va fi atacat militar…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: