Un englez și-a abandonat soția și a plecat cu o ucraineancă pe care familia lui o primise în casă

Caz uluitor petrecut în Anglia, unde un englez și-a abandonat familia pentru a pleca alături de o tânără ucraineancă pe care o adăpostiseră în casă.

Sofia Karkadym, ucraineanca pentru care englezul și-a distrus căsnicia.

Lorna Garnett a povestit presei engleze cum a fost părăsită de soț pentru refugiata din Ucraina pe care o primise în casă. Aceasta este furioasă și spune că pentru binele făcut, Sofia nu doar că nu i-a fost recunoscătoare, dar i-a și distrus căsnicia.

Totul s-a desfășurat foarte repede, ucraineanca având nevoie de doar 10 zile pentru a-l cuceri pe Tony Garnett, soțul lui Lorna Garnett. Ceea ce este și mai revoltător, este faptul că soții englezi au împreună și doi copii. Astfel, după 10 zile, cele două femei s-au certat și Sofia a trebuit să părăsească locuința familiei Garnett, dar surpriza pentru Lorna a fost când a văzut că odată cu ucraineanca a plecat și soțul ei.

Soția părăsită a spus despre ucraineancă următoarele: „Și-a pus ochii de la început pe Anthony, a decis că îl vrea și l-a luat. Nu i-a păsat de devastarea care a fost lăsată în urmă. Tot ce știam s-a răsturnat în decurs de două săptămâni”.

„Am decis că este corect să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are nevoie disperată. Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă”, a adăugat britanica.Categorii:Diverse, Externe, Noutăți

Etichete:,

1 răspuns

  1. Morala: nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: