Elena Udrea a plâns în fața judecătorului: ,,Sunt singura femeie între bărbați”

Elena Udrea a plâns în fața judecătorilor din Bulgaria și i-a implorat pe aceștia să o elibereze pentru a-și vedea fetița. Mai mult, Udrea acuză condiții grele în detenție, unde aceasta ar fi închisă alături de alți bărbați și susține că este doar o toaletă comună.

Fostă ministru în cabinetele controlate de Traian Băsescu, Elena Udrea a ajuns intr-o situație disperată acum. După ce în trecut a mai scăpat la limită de o condamnare fugind pe alt continent, de această dată se pare că nu va mai fi la fel de simplu pentru ea după ce a fost prinsă în Bulgaria când încerca să fugă din România, unde are de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare.

Aceasta a declarat în fața magistraților bulgari că „justiția din România are probleme grave care ar trebui remediate”. În plus, ea susține că ,,în toate țările din Europa” solicitările românești sunt respinse.

Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine. În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest”, a declarat Elena Udrea printre lacrimi.Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: