Deputat USR își dă demisia din partid și face acuzații grave: ,,În USR, interesul de gașcă, este mai presus

Încă un deputat al USR și-a anunțat demisia din partid. Cristina Rizea, aleasă deputat USR de Constanta, și-a anunțat retragerea aducând acuze grave foștilor colegi USR-iști, pe care îi acuză că urmăresc doar “interesul de gașcă”, care ar fi “mai presus de binele comun”.

„Mi-am dat demisia din USR. Eu cred că menirea unui politician este de a-şi servi poporul care l-a ales cu demnitate, bună credinţă şi onestitate. Aşa văd eu această politică altfel pe care o clamăm în USR de ani de zile. Doar că lucrurile nu stau mereu aşa cum ne dorim, deşi USR e plin de mulţi oameni faini. Am văzut cum puterea ajunge să te pervertească, am văzut cum interesul de gaşcă, de beneficii ajunge să fie pus mai presus de binele comun”, a fost mesajul transmis de Rizea.

„Aleg să clădesc şi nu să dezbin. Aleg să evoluez şi nu să mă pierd în orgolii şi lupte fără sens. Aleg să las în urmă USR şi să construiesc din nou, de la capăt, mai bine şi mai temeinic. Aleg REPER”, a mai spus aceasta.

Președintele USR, Cătălin Drulă, a spus de asemenea că unii dintre parlamentarii USR au decis să părăsească partidul pentru a merge la formațiunea condusă de Dacian Cioloș.

În final, aș dori să fac referire și la ipocrizia USR-iștilor aflați sub controlul lui Dacian Cioloș. Aceștia ne arată în mod clar că diferența dintre ei și membrii vechilor partide nu este prea mare. Aceștia aleg, după cum se vede, să plece supărați din USR doar pentru că Dacian Cioloș nu a fost în stare să conducă acest partid, deși fusese ales.Categorii:Noutăți

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: