AUDIO: Primar PSD înregistrat cerând favoruri sexuale pentru un loc de muncă

Caz șocant în județul Argeș, unde un primar PSD ar fi fost înregistrat cerând favoruri sexuale în schimbul angajării. Înregistrarea a fost postată pe rețeaua Facebook de către senatorul PNL, Alina Gorghiu.

„Dacă vrei, eu te pot angaja pe cabinetul meu, îți dau 35 de milioane, îți dau liber cât vrei tu, îți faci viața cum vrei. Dacă am și eu nevoie de tine… și vreau să fiu împreună cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea. Îți asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de muncă, prime, relații”, i-a transmis primarul tinerei.

„Să șantajezi o fată, să o obligi să facă sex cu tine, profitând de faptul că tu ești primar, este de-a dreptul strigător la cer. Șantajul și hărțuirea sexuală la locul de muncă sunt două infracțiuni oribile pentru care e nevoie de o reacție, dură, mai mult decât suspendarea din funcțiile politice”, a spus Gorghiu.

Înregistrarea în cauză:

Reacția primarului:

„Personal, nu am hărțuit pe nimeni și nu am făcut avansuri de natură sexuală niciunei femei, cu atât mai puțin unei anagajate a primăriei. Anumite persoane care încearcă să îmi facă rău încă de la preluarea mandatului de primar au apărut în mediul public cu pasaje dintr-o conversație mult mai amplă, scoase din context, pentru a fi interpretate într-o manieră neadevărată, care să îmi strice imaginea. Mă voi adresa organelor competente în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor care au făcut afirmații calomnioase. Până la finalizarea anchetei, dacă va exista una, mă suspend din toate funcțiile mele din PSD. Îmi cer scuze față de colegii mei de partid, colegii din primăriei, față de familia mea, și față de toți cei care sunt nevoiți să ia parte la acest circ”, a scris Mihai Georgescu (foto jos).

Mihai Georgescu


Categorii:Diverse, Noutăți, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: