Lovitură de teatru: George Simion anunță că AUR a strâns 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Prin vocea președintelui George Simion, partidul Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat încheierea campaniei de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Acesta a spus că AUR a strâns 2 milioane de semnături care urmează să fie prezentate parlamentului.

,,S-au totalizat până aseară, la 4 dimineaţă, la sediul AUR. Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte. Multe lucruri nu sunt respectate în această țară, la fel cum s-a întâmplat și cu referendumul pentru 300 de parlamentari.”, a transmis Simion.

,,Avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să iniţieze şi să ducă la bun sfârşit voinţa românilor de a-i curma mandatul lui Klaus Iohannis. Suntem singurul partid de opoziţie şi datorită acestui lucru am demarat strângerea de semnături pe care le vom duce în plenul reunit al celor două Camere, la şedinţa care începe la ora 11.00”, a adăugat acesta.

Amintim faptul că pentru a-l demite pe președinte, este nevoie ca Parlamentul să inițieze procedura prin vot. George Simion susține însă că parlamentarii puterii nu ar fi de acord și preferă să ignore dorința celor două milioane de români care au cerut acest lucru.Categorii:Noutăți, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: