Donald Trump spune că voia să-și ofere singur Medalia de Onoare

Donald Trump pare să revină tot mai tare în lupta politică de peste ocean. Acesta are și un adversar slab în persoana președintelui Biden, care face regulat gafe și care nu mai este susținut de o mare parte dintre americani, sondajele arătând că în acest ritm Trump va reveni la Casa Albă în 2024.

În acest context, în stilul său caracteristic, prin care reușește să atragă atenția asupra lui și astfel să câștige popularitate, Donald Trump a anunțat că și-ar fi oferit singur Medalia de Onoare, dar nu a mai făcut-o deoarece i s-a spus că ar fi nepotrivit.

„În calitate de președinte, am vrut să-mi acord mie însumi Medalia de Onoare a Congresului, dar nu m-au lăsat să o fac”, a spus Trump.

Trump pare să se îndrepte tot mai sigur spre un nou mandat în 2024. Dacă până de curând nu a spus clar că va candida din nou în 2024, acum acesta lasă tot mai des de înțeles că îl va înfrunta pe Joe Biden peste doi ani. De curând, Donald Trump a spus că se gândește dacă să facă anunțul despre candidatura sa înainte sau după mideterms (alegerile de la jumătatea mandatului în SUA), când mulți se așteaptă ca republicanii să câștige datorită prestației dezamăgitoare a administrației Biden.

„Dacă aș anunța că nu voi candida, persecuția lui Donald Trump ar înceta imediat. Asta este ceea ce vor ei să fac. Dar știți ceva? Nu există nicio șansă să fac asta”, a mai spus Trump, lăsând astfel să se înțeleagă că va intra în cursa pentru Casa Albă în 2024.Categorii:Diverse, Externe, Noutăți

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: